نمایه نویسندگان

ا

  • اژدری، اشکان مروری بر آبزی پروری لابسترهای خاردار دریای عمان(Panalirus sp) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 25-38]
  • اورجی، حسین بررسی شاخص های تغذیه ای ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) تحت تاثیر دوره های کوتاه مدت محدودیت پروتئینی [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 1-10]

ب

  • باباعلیان، علیرضا پایش و ارزیابی عوامل خطر محیطی و مدیریتی مؤثر در بروز برخی از بیماری‌های ویروسی خاص در مرکز تولید ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان SPF [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 13-24]
  • بختیاری، شاهین بررسی شاخص های تغذیه ای ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) تحت تاثیر دوره های کوتاه مدت محدودیت پروتئینی [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 1-10]

ج

  • جاوید رحمدل، کامیار مروری بر بیولوژی تولیدمثل ماهی سوف سفید (Sander lucioperca) [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 41-53]
  • جاوید رحمدل، کامیار مروری بر تکثیر و پرورش ماهی سوکلا (Rachycentrom conadum) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 11-23]

چ

  • چاکری، عبدالغفور مروری بر آبزی پروری لابسترهای خاردار دریای عمان(Panalirus sp) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 25-38]

ح

  • حقیقی، مسعود پایش و ارزیابی عوامل خطر محیطی و مدیریتی مؤثر در بروز برخی از بیماری‌های ویروسی خاص در مرکز تولید ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان SPF [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 13-24]
  • حقیقی کارسیدانی، سمیه روش های پیشگیری، کنترل و تشخیص آزمایشگاهی بیماری های ویروسی ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 59-73]
  • حکمت پور، فاطمه بررسی تاثیر وزن ذخیره سازی پست لارو میگوی سفید غربی بر عملکرد رشد وبازماندگی در مزارع چوئبده آبادان [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 39-45]

خ

  • خانی پور، علی اصغر تله های مناسب صید شاه میگوی آب شیرین Astacus leptodactylus در مزارع پرورشی [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 55-65]
  • خدابنده، فرشته بررسی تأثیر منبع کربوهیدرات بر کیفیت و میزان پذیرش سس تهیه شده از زائدات منجمد میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) طی نگهداری در دمای ۴ درجه سلسیوس [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 25-39]

ذ

  • ذریه زهرا، سید جلیل ابراهیم باکتریهای بیماریزای مشترک و قابل انتقال میان آبزیان و انسان [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 1-12]
  • ذریه زهرا، سید محمد جلیل معرفی سه ویروس مهم بیماریزای اگزوتیک (IPNV, IHNV &VHSV) در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورشی [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 47-57]

س

  • سبک آرا، جلیل بررسی‌ پراکنش‌ و فراوانی پلانکتونی‌ درراستای توسعه آبزی پروری در دریاچه سد خندق‌لو [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 67-86]
  • سپهداری، ابوالفضل پایش و ارزیابی عوامل خطر محیطی و مدیریتی مؤثر در بروز برخی از بیماری‌های ویروسی خاص در مرکز تولید ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان SPF [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 13-24]
  • سیف زاده، مینا بررسی تأثیر منبع کربوهیدرات بر کیفیت و میزان پذیرش سس تهیه شده از زائدات منجمد میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) طی نگهداری در دمای ۴ درجه سلسیوس [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 25-39]

ش

  • شریف پور، عیسی باکتریهای بیماریزای مشترک و قابل انتقال میان آبزیان و انسان [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 1-12]

ص

  • صلواتیان، سید محمد بررسی شاخص های تغذیه ای ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) تحت تاثیر دوره های کوتاه مدت محدودیت پروتئینی [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 1-10]
  • صوری نژاد، ایمان تله های مناسب صید شاه میگوی آب شیرین Astacus leptodactylus در مزارع پرورشی [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 55-65]

ع

  • عبدالملکی، شهرام بررسی‌ پراکنش‌ و فراوانی پلانکتونی‌ درراستای توسعه آبزی پروری در دریاچه سد خندق‌لو [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 67-86]
  • عینی زاده، زهرا روش های پیشگیری، کنترل و تشخیص آزمایشگاهی بیماری های ویروسی ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 59-73]

ف

  • فلاحتکار، بهرام مروری بر بیولوژی تولیدمثل ماهی سوف سفید (Sander lucioperca) [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 41-53]
  • فلاحتکار، بهرام مروری بر تکثیر و پرورش ماهی سوکلا (Rachycentrom conadum) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 11-23]

ق

  • قاسمی، محدث روش های پیشگیری، کنترل و تشخیص آزمایشگاهی بیماری های ویروسی ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 59-73]
  • قربانی، صاحبعلی بررسی شاخص های تغذیه ای ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) تحت تاثیر دوره های کوتاه مدت محدودیت پروتئینی [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 1-10]

گ

  • گنجور، محمدسعید معرفی سه ویروس مهم بیماریزای اگزوتیک (IPNV, IHNV &VHSV) در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورشی [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 47-57]

م

  • محسنی، محمود پایش و ارزیابی عوامل خطر محیطی و مدیریتی مؤثر در بروز برخی از بیماری‌های ویروسی خاص در مرکز تولید ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان SPF [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 13-24]
  • محسنی نژاد، لفته بررسی تاثیر وزن ذخیره سازی پست لارو میگوی سفید غربی بر عملکرد رشد وبازماندگی در مزارع چوئبده آبادان [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 39-45]
  • محمدی دوست، مهرداد بررسی تاثیر وزن ذخیره سازی پست لارو میگوی سفید غربی بر عملکرد رشد وبازماندگی در مزارع چوئبده آبادان [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 39-45]
  • میرزائی، محمدرضا مروری بر آبزی پروری لابسترهای خاردار دریای عمان(Panalirus sp) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 25-38]
  • مکارمی، مرضیه بررسی‌ پراکنش‌ و فراوانی پلانکتونی‌ درراستای توسعه آبزی پروری در دریاچه سد خندق‌لو [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 67-86]

ن

  • نجار لشگری، سلطنت پایش و ارزیابی عوامل خطر محیطی و مدیریتی مؤثر در بروز برخی از بیماری‌های ویروسی خاص در مرکز تولید ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان SPF [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 13-24]

و

  • وثاقی، محمد جواد تله های مناسب صید شاه میگوی آب شیرین Astacus leptodactylus در مزارع پرورشی [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 55-65]
  • ولی پور، علیرضا تله های مناسب صید شاه میگوی آب شیرین Astacus leptodactylus در مزارع پرورشی [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 55-65]

ی